PREMIERSHIP

Manchester United nadigrao Newcastle i vratio se na utješno drugo mjesto

Hina

Bruno Fernandes i Nemanja Matić/Foto: REUTERS

Bruno Fernandes i Nemanja Matić/Foto: REUTERS

Na poluvrijeme su momčadi u svlačionicu otišle u egalu (1:1), ali Manchester je u nastavku ubacio u brzinu više te zabio još dva gola za trijumf.



MANCHESTER Nogometaši Manchester Uniteda vratili su se na drugo mjesto ljestvice engleskog prvenstva 3:1 (1:1) domaćom pobjedom protiv Newcastle Uniteda u posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 25. kola.


United je poveo nakon lijepe solo-akcije Rashforda u 30. minuti, no samo šest minuta potom Saint-Maximin je sjajnim udarcem sa 15-ak metara poravnao na 1:1. U nastavku je James u 57. minuti vratio prednost na stranu Uniteda okrunivši odličnu akciju Matića, da bi konačni rezultat postavio Bruno Fernandes u 75. minuti iz kaznenog udarca.


Drugi United sada ima 49 bodova, kao i treći Leicester City, koji je ranije u nedjelju kao gost svladao Aston Villu sa 2:1 (2:0), dok mu vodeći Manchester City koji je kao gost nadigrao Arsenal sa 1:0 (1:0) ima 10 bodova više. Newcastle je ostao 17. sa 25 bodova, tri više od 18. Fulhama koji se nalazi u zoni ispadanja.





Tablice omogućuje SofaScore LiveScore