PREMIERSHIP

Manchester United i Everton remizirali na Old Traffordu, gostima poništen gol za pobjedu

Hina

Bruno Fernandes i Allan/Foto: REUTERS

Bruno Fernandes i Allan/Foto: REUTERS

Bila je to već deveta uzastopna utakmica Uniteda na Old Traffordu na kojoj je primio barem jedan pogodak, a duži niz "Crveni vragovi" imali su tek 1971. godine kada su na 10 susreta u nizu primili gol na svom stadionu.



MANCHESTER U prvom susretu 7. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United i Everton su na Old Traffordu odigrali 1-1.


Poveo je United u 43. minuti golom Anthonyja Martiala na dodavanje Brune Fernandesa kojem je to bila 20. asistencija u 58 ligaških nastupa. Sjajni Portugalac je zabio i 30 golova. Izjednačio je Andros Townsend u 65. minuti.


Gosti su bili korak do preokreta u 85. minuti, no pogodak Yerrjya Mine je poništen zbog zaleđa. Tom Davies je bio u odličnoj poziciji i sam je mogao pucati, no nesebično je dodao Mini koji je bio u minimalnom zaleđu.




Bila je to već deveta uzastopna utakmica Uniteda na Old Traffordu na kojoj je primio barem jedan pogodak, a duži niz “Crveni vragovi” imali su tek 1971. godine kada su na 10 susreta u nizu primili gol na svom stadionu.


United i Everton sada imaju po 14 bodova na drugom, odnosno trećem mjestu, iz vodećeg Liverpoola s istim brojem bodova, ali boljom gol razlikom i utakmicom manje.


S bodom zaostatka slijede još tri momčadi, Manchester City, Chelsea i Brighton, a sve tri imaju i utakmicu manje.



Standings provided by SofaScore LiveScore