REAKCIJE S MAKSIMIRA NA ŽDRIJEB

Mamić: “Veselimo se atraktivnom protivniku, vjerujem da možemo pružiti dobar nogomet”

Portal Novi list

Zoran Mamić/Foto PIXSELL

Zoran Mamić/Foto PIXSELL

"Imamo dobro izbalansiranu ekipu i želja je da svi ostanemo zdravi do te utakmice, pružimo što bolji otpor. Želimo im zadati puno glavobolje i da možemo napraviti dobar rezultat", zaključio je trener "Modrih".RIJEKA Dinamo Zagreb će u osmini finala Europske lige igrati protiv londonskog Tottenhama, odlučio je tako ždrijeb u Nyonu. Trener “Modrih” Zoran Mamić svjestan je snage svojeg idućeg protivnika.


“Veselimo se utakmici, dobili smo atraktivnog protivnika, ali ne znamo koja je situacija s domaćinstvima s obziorm na stanje u Engleskoj. Znamo ih, često su na televiziji i puno smo ih gledali pa ćemo biti dobro pripremljeni. Neću sad ‘ki bi da bi’, dobili smo Tottenham i trebamo se fokusirati na to. Sad nam slijedi HNL pa ćemo o tome razmišljati”, rekao je Zoran Mamić.


“Mourinho je top 3 svjetskih trenerskih imena i to je privilegija. Međutim, ne igramo ni ja ni on, vjerujem da možemo pružiti dobar nogomet, a znam da neće biti lako. Ne bih se usudio komentirati Mourinha, on je preveliki trener da bih rekao bilo što negativno u njemu. Nije jednostavno sve posložiti, ali radi se o velikom treneru i ekipi”, pohvalio je Mamić sljedećeg suparnika.
“Mi ovo uzimamo kao nagradu za sve što smo napravili u ovoj sezoni. Veselimo se svakoj utakmici i izazovu i želimo pružiti što bolju utakmicu. Neki pojedinci su prije dvije godine osjetili ovakvu utakmicu, ali nije to presudno ni da će promijeniti nešto. Imamo dobro izbalansiranu ekipu i želja je da svi ostanemo zdravi do te utakmice, pružimo što bolji otpor. Želimo im zadati puno glavobolje i da možemo napraviti dobar rezultat”, zaključio je trener “Modrih”.


Dinamo će protiv Tottenhama prvu utakmicu igrati 11. ožujka, a uzvrat će biti tjedan dana kasnije.