ZAHVALE ARGENTINCA

Luis Suarez nakon osvajanja naslova prvaka Španjolske: “Barcelona me nije cijenila, a Atletico mi je otvorio vrata”

Portal Novi list

Luis Suarez/Foto: REUTERS

Luis Suarez/Foto: REUTERS

"Bio je to težak trenutak za mene. Barcelona me nije cijenila, podcijenili su me, a Atletico mi je otvorio vrata. Uvijek ću biti zahvalan ovom velikom klubu što mi je dao priliku, što su mi vjerovali", rekao je Suarez.MADRID Nogometaši Atletico Madrida nakon dugih sedam godina ponovno su podigli trofej pobjednika španjolske La Lige. Veliku zaslugu u tom uspjehu definitivno je imao njihov najbolji strijelac Luis Suarez, kojeg su prije početka prvenstva mnogi otpisali, uključujući i Barcelonu, koja ga nije vidjela u svojim planovima te odbila produžiti suradnju.


“Bio je to težak trenutak za mene. Barcelona me nije cijenila, podcijenili su me, a Atletico mi je otvorio vrata. Uvijek ću biti zahvalan ovom velikom klubu što mi je dao priliku, što su mi vjerovali”, rekao je Suarez te dodao:


“Igram nogomet svoj cijeli život i moj je posao pomoći momčadi tako što zabijam golove, to je način na koji se zahvaljujem. Atletico je velik klub i to je pokazao ove sezone. Imamo igrače koji pridonose ovoj momčadi iz dana u dan i zato smo prvaci.”