LIGUE 1

Lilleu uvjerljivom pobjedom povratak na vrh, Bradarić se u samo pet minuta upisao u strijelce

Hina

Domagoj Bradaric i Sven Botman/Foto: REUTERS

Domagoj Bradaric i Sven Botman/Foto: REUTERS

Bradarić je ušao u igru u 86. minuti, a pet minuta kasnije zabio za konačnih 4:1. Hrvatskom reprezentativcu je to prvi gol u dresu Lillea.



PARIZ U susretu 26. kola francuskog nogometnog prvenstva Lille je na gostovanju pobijedio Lorient sa 4:1 vrativši se na vrh Le Championnata, a posljednji pogodak za goste zabio je hrvatski reprezentativac Domagoj Bradarić.


Bradarić je ušao u igru u 86. minuti, a pet minuta kasnije zabio za konačnih 4:1. Hrvatskom reprezentativcu je za prvi gol u dresu Lille asistirao Yusuf Yazici.


Strijelci za goste bili su i Andrew Gravillon (20′-ag), Jose Fonte (38′) i Jonathan Ikone (59′), dok je za Lorient zabio Jerome Hergault (23).




Nimes je dohvatio važne bodove u borbi za prvoligaškli spas pobijedivši Bordeaux s 2:0 produbivši tako krizu “Girordinaca”.


Golove za domaćine zabili su Meling (14′) i Ripart (71′). Za Bordeaux, koji je u zadnjih pet kola osvojio samo jedan bod, Toma Bašić nije igrao zbog ozljede.


Strasbourg i Angers su odigrali bez golova, a Mateo Pavlović nije igrao za goste.


Na ljestvici vodi Lille sa 58 bodova, tri više od Lyona, dok je PSG na trećem mjestu sa 54 boda i utakmicom manje. Monaco, koji također, ima susret manje, je četvrti sa 49 bodova.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore