LA LIGA

Leo Messi se nije pojavio na treningu Barcelone, propustit će posljednju utakmicu sezone protiv Eibara

Portal Novi list

Leo Messi/Foto REUTERS

Leo Messi/Foto REUTERS

Argentinac je za raniji dopust dobio dopuštenje kluba, koji mu je izašao u susret jer Messi želi imati više vremena oko pripreme za Copu, koja počinje već 13. lipnja.



BARCELONA Jedan od najboljih nogometaša svijeta Lionel Messi prije pet dana protiv Celte je odigrao svoju posljednju utakmicu sezone. Naime, Messi je dobio raniji dopust, preskočio je trening Barcelone i neće nastupiti u subotu protiv Eibara u posljednjem kolu Primere.


Argentinac je za sve to dobio dopuštenje kluba, koji mu je izašao u susret jer Messi želi imati više vremena oko pripreme za Copu, koja počinje već 13. lipnja.


Messiju ugovor s Barcelonom istječe 30. lipnja, a nakon svega što se događalo prošlog ljeta, kada je inzistirao na odlasku, povratak na Camp Nou je pod upitnikom te u upravi kluba rade sve što mogu da dovedu igrače s kojima će Katalonci ponovno biti u svjetskom vrhu, kako bi im zvijezda bila zadovoljna.




Messi je ove sezone za Barcelonu odigrao 46 utakmica, postigao je 38 golova, od čega je 30 zabio u utakmicama Primere i po osmi će put biti najbolji strijelac španjolskog prvenstva, osim ako Gerard Moreno u posljednjem kolu ne postigne sedam golova. U prvenstvenim utakmicama upisao je i devet asistencija.