Dani Alves

Legendarni Brazilac odlučio da do kraja godine neće potpisati niti za jedan klub, ali je i najavio da “još nije gotovo”

Hina

Reuters

Reuters

Nakon briljatne karijere u Europi 38-godišnji Dani Alves posljednje dvije godine proveo je u Sao Paulu, ali je s njime raskinuo ugovor zbog neisplaćenih plaća



SAO PAULO Jedan od najboljih desnih braniča u posljednjih 15 godina Brazilac Dani Alves odlučio je da do kraja godine neće potpisati niti za jedan klub.


Nakon briljatne karijere u Europi 38-godišnji Dani Alves posljednje dvije godine proveo je u Sao Paulu, ali je s njime raskinuo ugovor zbog neisplaćenih plaća. Niti Alves, a niti klub nisu kazali o kojem je iznosu riječ, ali brazilski dnevnik “O Globo” naveo je da mu klub duguje oko dva milijuna dolara.


Nakon odlaska iz Sao Paula za njega su interes pokazali brojni brazilski klubovi, ukjučujući Fluminense i Flamengo. Iako je trenutno bez kluba Dani Alves je u poruci na svom Instagram profilu kazao da će se vratiti nogometu, napisavši “nije još gotovo”.




Tijekom 17 godina u Europi igrao je za Sevillu, Barcelonu, Juventus i Paris St Germain, a najbolje partije pružao je u Sevilli i Barceloni. Za reprezentaciju Brazila skupio je 119 nastupa.