Moguća mirovina

LA Lakersi poslali Španjolca Marca Gasola prema Memphisu, ali on ima drugačije planove za budućnost

Hina

Marc Gasol/Foto Instagram

Marc Gasol/Foto Instagram

Tako se Gasol, NBA prvak kao član Toronta, vraća u Memphis gdje je igrao od 2008. do 2019. godine, ali po navodima svih američkih medija Gasol više neće odjenuti dres Grizzliesa. I klub je spreman odmah pustiti Gasola koji, pak, ima dva plana o vlastitoj budućnosti...



LOS ANGELES Los Angeles Lakers odlučili su poslati svog centra, Španjolca Marca Gasola, prema Memphisu.


Uz 36-godišnjeg Gasola klub iz Los Angelesa je u tom smjeru poslao izbor druge runde drafta 2024. godine i 250.000 američkih dolara za prava na Wang Zhelina, a ujedno su time uštedjeli 10 milijuna američkih dolara.


Tako se Gasol, NBA prvak kao član Toronta, vraća u Memphis gdje je igrao od 2008. do 2019. godine, ali po navodima svih američkih medija Gasol više neće odjenuti dres Grizzliesa. I klub je spreman odmah pustiti Gasola koji, pak, ima dva plana o vlastitoj budućnosti. Ili povratak u domovinu (najvjerojatnija Barcelona ili Girona) ili će otići u košarkašku mirovinu.




Podsjetimo kako se Marc Gasol, zajedno sa svojim vratom Pauom, oprostio od reprezentativne karijere.


Tako se očigledno privodi kraju NBA karijera Marca Gasola nakon trinaest sezona u kojima je postao jedan od rijetkih košarkaša u povijesti koji je dosegnuo 10.000 poena, 6.000 skokova i 2.900 asistencija.