PRVA HNL

Krznar nakon pobjede: “Dominirali smo, otvorili smo Hajduk i dokrajčili ga”, Tramezzani: “Nije nam bilo lako”

Portal Novi list

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Damir Krznar/Foto PIXSELL

"Hajduk je došao nadmetati se, a nama to odgovara. Dominirali smo, stvorili dosta šansi i bili smo opasni. Šteta što neke poluprilike nismo završili šutom, ali otvorili smo Hajduk i dokrajčili ga", rekao je Krznar.



ZAGREB U najvećem derbiju hrvatskog nogometa Dinamo je na Maksimiru pobijedio Hajduk s 2:0 te pobjegao drugoplasiranom Osijeku na četiri boda.


“U prvom poluvremenu bila je to dinamična i otvorena igra. Hajduk je došao nadmetati se, a nama to odgovara. Dominirali smo, stvorili dosta šansi i bili smo opasni. Šteta što neke poluprilike nismo završili šutom, ali otvorili smo Hajduk i dokrajčili ga. U drugom poluvremenu je to bilo kontroliranije i s manjom potrošnjom energije, ali nismo željeli ponuditi toliko koliko je Hajduk uzeo”, rekao je trener Dinama Damir Krznar.


Ovo je ujedno i veliki korak prema obrani naslova Dinama, posebice nakon što je Osijek remizirao protiv Rijeke na Rujevici.




”Ide nam u prilog ishod utakmice Rijeke i Osijeka, ali nije fokus na Osijeku nego na nama. I nakon susreta protiv Osijeka smo rekli da je sve u našim rukama i da mi moramo odraditi svoj dio posla, a ostali neka se bore”, nadodao je Krznar.


Hajdukov trener Paolo Tramezzani je bio zadovoljan izvedbom svoje momčadi, ali ne i rezultatom.


”Uvijek imamo istu ideju, želimo igrati nogomet. Danas smo igrali protiv sjajne momčadi i nije bilo lako. Bez obzira na to tko je pred nama, mi želimo igrati svoju igru. Nama je svaka utakmica važna, čak i svaki trening jer želimo stvoriti pozitivan duh”, rekao je Tramezzani.