PRIJATELJSKA UTAKMICA

Košarkaši Adria Oil Škrljeva i u drugom međusobnom pripremnom dvoboju bolji od Kvarnera 2010

Katarina Blažević

Josip Barnjak (Škrljevo)/Foto Arhiva NL

Josip Barnjak (Škrljevo)/Foto Arhiva NL

- Ponovno slična razlika u poenima, ali sam ovom utakmicom zadovoljniji. Od početka smo igrali puno bolje nego u prvom susretu, vidjelo se da smo popravili neke stvari na treninzima. Dobro je i što smo dali priliku igračima s klupe - rekao je trener Kvarnera 2010 Goran Šućurović.



RIJEKA Poslije poraza Riječana u prvom susretu i druga prijateljska utakmica između košarkaša Adria Oil Škrljeva i Kvarnera 2010 otišla je na stranu premijerligaša, ovoga puta na riječkom terenu, odnosno u Dvorani mladosti. Nakon što je prva utakmica na Mavrincima završila 90:68, u uzvratu su slavili s 85:64.


– Ponovno slična razlika u poenima, ali sam ovom utakmicom zadovoljniji. Od početka smo igrali puno bolje nego u prvom susretu, vidjelo se da smo popravili neke stvari na treninzima. Dobro je i što smo dali priliku igračima s klupe – rekao je trener Kvarnera 2010 Goran Šućurović.


Za košarkaše AO Škrljeva ovo je pretposljednja pripremna utakmica uoči nove sezone, a posljednji test imat će 12. rujna protiv ruskog Jeniseja u Poreču.