NIZOZEMAC NE STRAHUJE ZA OTKAZ

Koemanu se trese stolica, ali nije zabrinut: “Čuo sam se s predsjednikom kluba, zadovoljan sam svojim statusom”

Portal Novi list

Ronald Koeman/Foto REUTERS

Ronald Koeman/Foto REUTERS

Svjestan sam da u Barceloni moraš imati rezultate, ali optimističan sam za ono što dolazi. Naravno da postoji pritisak, ali to je normalno za klub kao što je Barcelona - rekao je Koeman



RIJEKA Barcelona je u svojoj turbulentnoj sezoni sinoć pretrpjela svoj drugi uzastopni poraz, a krvnik je ovaj put bio madridski Atletico. Kriza Katalonaca sve je veća i već se neko vrijeme špekulira da će trener Ronald Koeman dobiti otkaz, no Nizozemac ne brine.


“Čuo sam se s predsjednikom i neki dan i na dan utakmice. Tražio sam da mi se jasno kaže kakav je moj status i po tom pitanju sam sad zadovoljan. Predsjednik je razgovarao sa svojim ljudima, donio je odluku i to je sjajno. Siguran sam da ćemo biti bolji jer nam nedostaje jako puno igrača. Trenutačno nam veznjaci igraju na krilima, imamo dosta problema i možemo biti bolji”, rekao je Koeman te dodao:


“Pred nama je reprezentativna pauza nakon koje igramo tri utakmice kod kuće. Vratit će nam se ozlijeđeni igrači Alba, Dembele i Aguero s kojima ćemo biti opasniji. Svjestan sam da u Barceloni moraš imati rezultate, ali optimističan sam za ono što dolazi. Naravno da postoji pritisak, ali to je normalno za klub kao što je Barcelona”.




Upitno je koliko će Koeman uspjeti izvući iz ovakve Barcelone, kao i to koliko će mu to osigurati ostanak na trenerskoj stolici. Brojni španjolski mediji pretpostavljaju da jedini razlog zašto Nizozemac nije dobio otkaz leži u financijama jer bi mu klub u tom slučaju morao platiti veliku odštetu.