HNL

Kapetanu Varaždina se nakon jezive ozljede javio i Dalić: “Caktaša ne krivim, a bol je bila stravična”

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Takve poruke podrške u ovom trenutku jako mi puno znače jer znam da je sve sada manje-više na mentalnoj razini. To će biti najteža borba. Poruke su potvrda da nešto vrijedim - kaže Postonjski



RIJEKA Kapetan Varaždina Igor Postonjski oporavlja se nakon teške ozljede koju je zadobio tijekom utakmice s Osijekom u Gradskom vrtu. U 24. minuti je nakon starta Mije Caktaša doživio stravičnu ozljedu, radi se o puknuću tibije i fibule


Kapetan Varaždina je operiran isti dan oko 21 sat i sada ga očekuje višemjesečan oporavak. Za Večernji list je progovorio o ozljedi i oporavku.


– Bila je to ničija lopta. Spremao sam se uklizati, a on je prije došao do lopte. To se događa, jednostavno nisam imao sreće. Vjerojatno ne bi bilo ništa da smo istovremeno uklizali. Osjetio sam nevjerojatnu bol, kao da vam netko čupa kosti. Odmah sam znao da je puklo. Veliki je to šok, svi ti govore da se moraš opustiti, ali nije baš lako. Odmah mi je kroz glavu prošlo puno toga. Zašto baš meni!? – kazao je Postonjski za Večernji list.




Caktaša ne krivi, a kost bi trebala zarasti za mjesec i pol dana.


– Ne krivim ga. Takve stvari jednostavno se dogode… Pohvalio bih ljude u osječkom KBC-u, vrhunski su me primili i sve su dali od sebe. Sada kost mora zarasti, a za to će biti potrebno do mjeseci i pol dana. U sljedeća tri mjeseca mogao bih početi trčati. Barem tako kažu liječničke prognoze, nadam se da će biti točne.


Poruku podrške Postonjskom je poslao i izbornik Vatrenih Zlatko Dalić.


– Ma javio se praktično cijeli HNL. Takve poruke podrške u ovom trenutku jako mi puno znače jer znam da je sve sada manje-više na mentalnoj razini. To će biti najteža borba. Poruke su potvrda da nešto vrijedim. Dalić se javio poslije ponoći. Kada dobijete poruku od takvog čovjeka i takve veličine, jednostavno imate obavezu vratiti se – zaključio je Postonjski.