Giorgio Chiellini

Kapetan Juventusa i talijanske reprezentacije se pohvalio primljenom trećom dozom cjepiva, pozvao i ostale da učine isto

Hina

Giorgio Chiellini/Foto Instagram

Giorgio Chiellini/Foto Instagram

Većina nogometaša Serie A je cijepljena, ali nakon šest mjeseci učinkovitost cjepiva pada pa dolazi vrijeme kad bi trebali primiti treću dozu



TORINO Kapetan Juventusa i talijanske reprezentacije Giorgio Chiellini objavio je da je primio i treću dozu cjepiva protiv koronavirusa, tzv. “booster” dozu, objavili su talijanski mediji.


Ujedno, Chiellini je pozvao sve građane da odigraju svoju ulogu u borbi protiv pandemije koronavirusa: “Zahvaljujući cjepivu i zaštitnim maskama borimo se da se vratimo u normalu. Svi bi morali odigrati svoju ulogu, cijepite se za vaše dobro i da bi zaštitili one koji spadaju među ugroženije”.


Većina nogometaša Serie A je cijepljena, ali nakon šest mjeseci učinkovitost cjepiva pada pa dolazi vrijeme kad bi trebali primiti treću dozu. To je vidljivo u nekoliko slučajeva kad su pozitivni bili Romini igrači Bryan Cristante, Gonzalo Villar i Felix Afena-Gyan, te Mattia Destro i Diego Demme iz Napolija.