Harry Kane

Kapetan Engleske priznao da je njegova reprezentacija spremna za veliki naslov, spomenuo najveće konkurente, ali ne i – Hrvatsku

Portal Novilist.hr

Harry Kane/Foto: REUTERS

Harry Kane/Foto: REUTERS

Ima odličnih momčadi – Francuska, Belgija, Njemačka, Španjolska, Italija, Portugal – i za osvajanje naslova će biti potrebno pobijediti neku od njih. To je izazov - smatra KaneRIJEKA Hrvatska nogometna reprezentacija EURO će otvoriti utakmicom protiv Engleske 13. lipnja, reprezentacije koja ima velika očekivanja na ovogodišnjoj europskoj smotri.


Prvo je izbornik Engleske Gareth Southgate izjavio kako će sve ispod polufinala biti neuspjeh, dok je kapetan Harry Kane priznao kako je na njemu pritisak zbog želje za osvajanjem trofeja.


– Mom ocu su bile dvije godine kad je Engleska osvojila Svjetsko prvenstvo. Već jako dugo čekamo i na nama je da te stvari ispravimo. Svoju ću karijeru smatrati promašenom ne budem li s Engleskom osvojio neki veliki naslov. Znam da smo još u procesu napretka, da imamo mjesta za unaprijediti našu igru, ali to je cilj i ja mislim da ga možemo ostvariti. Spremni smo na sve. To nije samo moje mišljenje, to je i mišljenje mojih suigrača – rekao je napadač Harry Kane, koji je potom i naveo nekoliko momčadi koje smatra sjajnima i koje bi Engleskoj mogle biti najveća konkurencija u borbi za naslov. Pritom nije spomenuo Hrvatsku.
– Ima odličnih momčadi – Francuska, Belgija, Njemačka, Španjolska, Italija, Portugal – i za osvajanje naslova će biti potrebno pobijediti neku od njih. To je izazov. Ali znam i da niti jedna od njih ne želi igrati s nama. Svjesni su naše snage – zaključio je Kane.