Loše reakcije

Jurgen Klopp nakon remija protiv Tottenhama: “Prestanimo se ponašati kao da je sprovod”

Hina

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

U mom životu su se događale mnogo gore stvari, a ja sam još uvijek ovdje, poručio je njemački stručnjak.



LIVERPOOL Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp poručio je svojoj momčadi da se prestane ponašati kao da su prisustvovali sprovodu nakon što je remi (1-1) protiv Tottenhama zadao ozbiljan udarac borbi “Redsa” za naslov prvaka.


Liverpool je s ovim bodom preuzeo vrh ljestvice, sada ima 83 boda, kao i Manchester City, ali uz jedan gol bolju razliku pogodaka. No, City ima susret manje te će u nedjelju imati priliku pobjedom na svom terenu protiv Newcastle Uniteda odvojiti se na tri boda prednosti.


“Prije svega, trebali bismo se prestati ponašati kao da je sprovod. Još uvijek razgovaramo o nogometu i takve stvari se mogu dogoditi. U mom životu su se događale mnogo gore stvari, a ja sam još uvijek ovdje,” poručio je njemački stručnjak.




Tottenham, koji se bori za mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, poveo je u 56. minuti kada je Son okončao sjajnu kombinaciju Kanea i Sessegnona, dok je domaćin spasio bod uz veliku dozu sreće kada je udarac Diaza u 74. minuti s više od 25 metara pogodio u blok gostujućeg igrača, promijenio smjer i prevario Llorisa.


“Uz svu individualnu kvalitetu koju imaju i s planom igre koji imaju, bilo je jasno da će biti nevjerojatno teško,” kazao je Klopp.


Liverpool već u utorak očekuje gostovanje kod Aston Ville.


“Moj problem nije City protiv Newcastlea, nego što igramo protiv Aston Ville već u utorak. Pripremit ćemo se, pokušat ćemo. Jedina šansa koju imamo je pobijediti u svim nogometnim utakmicama koje igramo,” dodao je.


Liverpool, koji je već osvojio Liga kup, ove sezone juri četiri trofeja nakon što se plasirao i u finale FA kupa i Lige prvaka.