STRATEG LIVERPOOLA O TRANSFERIMA

Jürgen Klopp komentirao nadolazeći prijelazni rok: “Želimo ponovno biti protivnik kojeg bi svi rado izbjegli”

Portal Novi list

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

"Uspjeli smo ove sezone biti vrlo neugodan protivnik, i to je ono najvažnije. Možda nećemo pobijediti najbolje momčadi na svijetu početkom iduće sezone, ali barem ponovno želimo biti protivnik kojega bi svi rado izbjegli jer igramo dobro", rekao je Klopp.



LIVERPOOL Momčad Jürgena Kloppa imala je vrlo turbulentnu sezonu, ali usprkos brojnim ozljedama večeras imaju šansu osigurati plasman u Ligu prvaka. No, nakon toga ostaje puno upitnika za Liverpool, pogotovo što se tiče sastava za sljedeću sezonu.


“Uspjeli smo ove sezone biti vrlo neugodan protivnik, i to je ono najvažnije. Možda nećemo pobijediti najbolje momčadi na svijetu početkom iduće sezone, ali barem ponovno želimo biti protivnik kojega bi svi rado izbjegli jer igramo dobro. Mislim da je to moguće”, rekao je trener Liverpoola Jürgen Klopp.


“Što god se dogodi ili ne dogodi u sljedećem prijelaznom roku, nećemo koristiti to kao ispriku. U prošlosti smo napravili to što smo napravili na način na koji smo napravili, i kad je bilo novca i kada ga nije bilo. Tako je kako je. Sretan sam s ovom momčadi. Može li ona biti bolja? Naravno, kao i svaka druga. Je li to skupo? Ne znam. Je li potrebno? Ne znam. Što god se dogodi, vidjet ćemo, u ovom trenutku ništa ne znam”, dodao je njemački strateg.