Ivica Ivušić

Junak na vratima Hrvatske: “Na dispoziciji sam i za Sloveniju, na Poljudu je uvijek fantastična atmosfera”

Portal Novilist.hr

Ivica Ivušić/Foto PIXSELL

Ivica Ivušić/Foto PIXSELL

Drago mi je što vam je izgledalo kao da sam rutiner, a obrane u završnici utakmice… Vratar je ipak tu da nešto i obrani - prenosi riječi Ivušića službena web stranica HNS-a



RIJEKA Već su ga nakon utakmice protiv Slovačke gotovo svi mediji proglasili junakom susreta. Riječanin Ivica Ivušić nije mogao imati bolji debi na vratima reprezentacije.


– Emocije su bile velike i ne mogu se samo tako potisnuti. Ostvario sam dječački san i stvarno je bilo predivno. Nije to za mene bila obična utakmica, značila mi je jako puno. Drago mi je što vam je izgledalo kao da sam rutiner, a obrane u završnici utakmice… Vratar je ipak tu da nešto i obrani – prenosi riječi Ivušića službena web stranica HNS-a.


A o dvoboju sa Slovenijom Ivušić se ne zamara.




– Na dispoziciji sam i spreman ako bude trebalo, a nadam se da će se Livaković što prije oporaviti. Jesam li prije očekivao izbornikov poziv? U Hrvatskoj imamo puno fantastičnih vratara i ne mogu reći da sam išta očekivao prije. Sve ide svojim redom.


Hrvatsku vrstu nakon dva gostovanja čeka domaći susret na punom Poljudu.


– Na Poljudu uvijek vlada fantastična atmosfera, ljudi u Splitu žive za nogomet i uvijek je lijepo igrati na Poljudu. Nadam se da će tako biti i u utorak, zapravo siguran sam. Slovenci su opasni, a mi smo s ove dvije utakmice bez primljenog gola pokazali da radimo odličan posao.