Sve više zaraženih

Još jedan španjolski prvoligaš objavio da ima zaražene koronavirusom, treninzi će se odvijati individualno

Hina

Reuters

Reuters

Ranije u srijedu je i Barcelona objavila jedan slučaj zaraze koronavirusom u svojoj momčadi, dok su u utorak pozitivne slučajeve među svojim zaposlenicima prijavili još Valencia, Sevilla, Mallorca i EspanyolBILBAO Španjolski nogometni prvoligaš Athletic Bilbao objavio je u srijedu kako je šestero njegovih članova zaraženo koronavirusom.


“Testiranja su otkrila šest pozitivnih slučajeva među članovima naše momčadi i pomoćnog osoblja, a svi oni se već nalaze u samoizolaciji u svojim domovima te će biti ponovno testirani sljedećeg tjedna.


U skladu s protokolom La Lige, treninzi prve momčadi do daljnjega će se odvijati individualno. Također, i svi oni članovi našeg kluba koji su bili negativni na posljednjem testiranju bit će ponovno testirani u petak”, objavio je Athletic.
Ranije u srijedu je i Barcelona objavila jedan slučaj zaraze koronavirusom u svojoj momčadi, dok su u utorak pozitivne slučajeve među svojim zaposlenicima prijavili još Valencia, Sevilla, Mallorca i Espanyol.


U ponedjeljak je objavljeno kako je koronavirusom zaražen i hrvatski reprezentativni branič te član Atletica iz Madrida Šime Vrsaljko.