PROMETNO U SPLITU

Jakobušić potvrdio: na Poljud se vraća Marco Fossati, Mario Vušković odlazi na posudbu u Njemačku

Portal Novi list

Lukša Jakobušić/Foto PIXSELL

Lukša Jakobušić/Foto PIXSELL

Fossati potpisuje ugovor na tri godine, a Vušković odlazi u njemački HSV na posudbu, uz mogućnost otkupa ugovora.



RIJEKA Predsjednik Hajduka Lukša Jakobišić na klupskoj je skupštini otkrio da se Marco Fossati vraća na Poljud, a Mario Vušković definitivno odlazi.


“Sutra potpisujemo ugovor s Fossatijem na tri godine“, rekao je Jakobušić i tako objavio povratak Fossatija koji je prošlu polusezonu odradio u Hajduku na posudbi iz Monze.


Fossati je, po prvom dolasku u Hajduk, ostavio vrlo dobar dojam, držao je konce veznog reda splitske momčadi za koju je u završnici prvenstva igrao i ozlijeđen. Upravo je tu ozljedu i liječio preko ljeta, pa je dogovor pao tek sada, na samom kraju prijelaznog roka.




Vušković, 19-godišnji stoper i najvrjedniji hajdukovac, odlazi na posudbu. Navodno je u pitanju njemački drugoligaš HSV te bi Hajduku trebao pripasti milijun eura za dvogodišnju posudbu.


“Kod Vuškovića smo u siječnju imali situaciju za transfer, ali nismo bili zadovoljni. Mislim da ćemo sutra završiti posudbu uz mogućnost transfera. Iznos je značajniji nego u siječnju, imat ćemo još postotak od prodaje”, rekao je Jakobušić.