Olimpijske kvalifikacije

Izbornik i kapetan Hrvatske pozvali navijače da napune Spaladium Arenu za olimpijske kvalifikacije: “Morat će napraviti osobnu žrtvu”

Portal Novilist.hr

Veljko Mršić/Foto PIXSELL

Veljko Mršić/Foto PIXSELL

Najsretniji bi bili da toga nema i da svatko može ući samo s ulaznicom, međutim situacija je svugdje ista… Unatoč svemu tome, pozivam ljude da dođu u što većem broju, koliko god to bude moguće i da nas podrže jer nemamo priliku svaki dan igrati tako velike utakmice na domaćem - rekao je kapetan Ukić



RIJEKA Četiri dana uoči prve utakmice Hrvatske na Olimpijskom kvalifikacijskom turniru u Splitu, izbornik Veljko Mršić pozvao je navijače da dođu u što većem broju podržati reprezentaciju. Košarkaši će imati privilegiju igrati pred navijačima nakon dugo vremena, i to pred punim tribinama splitske Spaladium Arene.


– Zaista bih želio da se dvorana napuni maksimalno koliko može jer to nam je stvarno potrebno. Drugačije je igrati pred punom dvoranom i zato pozivam sve zaljubljenike u košarku da dođu, da nas podrže i da zajedno, u jednoj sinergiji, izborimo plasman na Olimpijske igre i da uživamo u ta četiri dana vrhunske košarke – rekao je Mršić za službenu stranicu HKS-a.


Kapetan reprezentacije Roko Ukić također je zatražio podršku domaće publike.




– Koliko god ljudi žele doći, toliko i ne znaju kakva je točno situacija vezano uz mjere. Mjere su takve kakve jesu, kako kod nas tako i svugdje drugdje. Tko želi doći, morat će ipak napraviti malu osobnu žrtvu, ako to tako možemo nazvati, kako bi izvadio potrebne papire za ući u dvoranu. Najsretniji bi bili da toga nema i da svatko može ući samo s ulaznicom, međutim situacija je svugdje ista… Unatoč svemu tome, pozivam ljude da dođu u što većem broju, koliko god to bude moguće i da nas podrže jer nemamo priliku svaki dan igrati tako velike utakmice na domaćem – rekao je Ukić.