NOVOSTI KOD NERAZZURRA

Inter Milan u novoj sezoni bez prepoznatljivih crno-plavih linija, pogledajte kako će izgledati novi uzorak

Hina

Slavlje igrača Intera/Foto: REUTERS

Slavlje igrača Intera/Foto: REUTERS

Domaća verzija dresova više neće imati tradicionalne crno-plave linije, već će imati modri i tamnoplavi print zmijske kože, a gostujući dres, koji će biti bijele boje, imat će na se sebi zmije, ali u pokretu, kako se uvijaju po dresu. MILAN Prvak Italije Inter, osim što je promijenio trenera, u novu sezonu (2021-22) ulazi sa značajno izmijenjenim dresovima. Domaća verzija dresova više neće imati tradicionalne crno-plave linije, već će imati modri i tamnoplavi print zmijske kože, objavili su talijanski mediji.

Uz domaći dres, na kojem je print zmijske kože, idu crne hlačice i crne štucne. I gostujući dres, koji će biti bijele boje, imat će na se sebi zmije, ali u pokretu, kako se uvijaju po dresu.Početkom lipnja Inter je imenovao Simonea Inzaghija za novog trenera, te je s njim potpisao ugovor na dvije godine. Simone Inzaghi je proteklih pet godina uspješno vodio Lazio u kojem je proveo i većinu igračke karijere.


Na trenerskoj klupi Intera naslijedio je Antonia Contea, koji je odveo “nerazzurre” do naslova prvaka Italije kojeg su čekali 11 godina. No, kada je Conte čuo da vlasnici Intera umjesto pojačanja, namjeravaju prodati neke igrače i sniziti plaće za barem 15 posto, dao je otkaz.