MLS

Henry napustio mjesto trenera Montreala: “Toliko dugo odvajanje je preteško za mene i moju djecu”

Hina

Thierry Henry/Foto REUTERS

Thierry Henry/Foto REUTERS

Henry je dužnost trenera Montreala preuzeo u studenom 2019. godine te je u 23 utakmice ostvario osam pobjeda, 13 poraza i dva neodlučena susreta.MONTREAL Legendarni francuski nogometaš Thierry Henry odstupio je s dužnosti trenera kanadske momčadi koja se natječe u MLS-u CF Montreala zbog “obiteljskih razloga”.


“Teška srca donio sam ovakvu odluku. Prošla je godina za mene osobno bila vrlo teška jer zbog pandemije nisam mogao viđati svoju djecu. Nažalost, kako su ograničenja i dalje na snazi, a zbog njih bih se morao ponovno preseliti u SAD na najmanje nekoliko mjeseci, niti sljedeća neće biti različita. Toliko dugo odvajanje je preteško za mene i moju djecu. Stoga, s velikom tugom moram odlučiti napustiti CF Montreal i vratiti se u London”, objavio je Henry.


Henry je dužnost trenera Montreala preuzeo u studenom 2019. godine te je u 23 utakmice ostvario osam pobjeda, 13 poraza i dva neodlučena susreta.
Neki mediji vceć su objavili kako je Henry najveći kandidat za preuzimanje dužnosti menadžera engleskog drugoligaša Bournemoutha koje je trenutačno prazno.