VELIKA POTRAŽNJA ZA MLADOM ZVIJEZDOM

Haalandov menadžer: “On je zvijezda sljedećeg desetljeća, samo 10 klubova si ga može priuštiti”

Hina

Erling Haaland/Foto: REUTERS

Erling Haaland/Foto: REUTERS

Jedan od najmoćnijih menadžera na svijetu nije želio otkriti kojih je to 10 klubova, tek kako se samo četiri nalaze na "Otoku". LONDON Poznati menadžer Mino Raiola otkrio je kako si samo deset klubova može priuštiti norveškog napadača Erlinga Haalanda (20).


“Haaland će biti jedna od zvijezda sljedećeg desetljeća jer vidimo da zvijezde poput Ibrahimovića, Ronalda i Messija dolaze u doba u kojem se svi pitaju: ‘Koliko dugo još možemo uživati ​​u njima?’ Dakle, svi traže novu generaciju“, kazao je menadžer mladog norveškog napadača.


Jedan od najmoćnijih menadžera na svijetu nije želio otkriti kojih je to 10 klubova, tek kako se samo četiri nalaze na “Otoku”.
Real Madrid i Manchester United dva su kluba koja se redovito povezuju s Haalandom otkako je prošlog siječnja Red Bull Salzburg zamijenio Dortmundom. Spominju se u Liverpool, Barcelona, Chelsea, Bayern, Juventus, Inter…


Njemački mediji navode kako će Borussija teško zadržati Haalanda ako se ne uspije kvalificirati za Ligu prvaka, a trenutačno drži šesto mjesto na ljestvici Bundeslige.


Norveški reprezentativac ima ugovor do 2024. godine, koji uključuje klauzulu o izlasku od najmanje 100 milijuna eura koja stupa na snagu najranije 2022. godine.


Borussija je 2017. prodala Ousmanea Dembelea Barceloni za klupski rekord od 150 milijuna eura, a nagađa se kako će Haaland oboriti taj rekord.