KOMENTARI TRENERA

Gustafsson nakon poraza Hajduka: “Rani gol nas je poremetio”, Zekić: “Ovo kao da je bila gostujuća utakmica”

Portal Novi list

Jens Gustafsson/Foto: PIXSELL

Jens Gustafsson/Foto: PIXSELL

"Kada smo zabili pogodak za 2:1 mislili smo da možemo do preokreta, ali na kraju dana nismo bili dovoljno dobri za pobijediti. Ovo je za nas vrlo loš period”, rekao je Gustafsson



RIJEKA U susretu 14. kola Prve HNL Slaven Belupo je u Koprivnici pobijedio Hajduk sa 3-2 ostvarivši tek drugu pobjedu ove sezone nakon što je u prvom kolu na gostovanju porazio Dinamo.


Trener Hajduka Jens Gustafsson tvrdi kako je prvi pogodak izbacio iz ritma njegovu momčad.


“Rani pogodak nas je poremetio. Teško prvo poluvrijeme. Dolazili smo u posljednju trećinu, ali nismo kreirali dobre situacije. Kada smo zabili pogodak za 2:1 mislili smo da možemo do preokreta, ali na kraju dana nismo bili dovoljno dobri za pobijediti. Ovo je za nas vrlo loš period”, rekao je Gustafsson.




Trener pobjedničke momčadi Zoran Zekić na komentar novinara da je Slaven napokon pobijedio kod kuće dao je zanimljiv odgovor.


“Ne bih se složio da je ovo prva domaća pobjeda, 95% stadiona je danas bilo za Hajduk. Ovo je za nas bila gostujuća utakmica. Šalu na stranu, pritisak je velik, drago nam je da smo pobijedili. Nismo na kraju imali više ni energije, prelagano smo dobili golove na glupast način, nadam se da ćemo to izbaciti. Nadam se i da ćemo prema naprijed biti još opasniji i okomitiji. Imali smo sedam-osam dobrih akcija i kvalitetno se nametnuli Hajduku”, rekao je Zekić pa dodao:


“Kad pobijediš, onda kažeš da je momčad napravila sve dobro. Ali događaju se greške, evo danas ovaj drugi gol Hajduka. Imaš 3:1, sve je riješeno i onda praktički asistiraš za gol protivnika. Imali smo i protiv Dinama 15 udaraca na gol, ali nije htjela ući. Odredio sam se za ovaj ofenzivniji pristup jer vjerujem da je to jedini način na koji možemo zaredati nekoliko dobrih rezultata.”