Dojmovi trenera

Goran Tomić: “Trebali smo više raspoloženih pojedinaca za pobjedu, podjela bodova je realna”

Portal Novilist.hr

Goran Tomić/Foto M. LEVAK

Goran Tomić/Foto M. LEVAK

Praktički čekala se protivnička greška. S druge strane veseli me koncentracija igrača što su izgurali jednu pravu ratničku utakmicu. Gorica? Moramo se resetirati. Regenerirati ćemo se da budemo spremni - kaže Goran Tomi



RIJEKA Trener Rijeke Goran Tomić izjavio je nakon derbija na Rujevici kako je podjela bodova između Bijelih i Osijeka – realna.


– Izrazito zahtjevna i teška utakmica, doslovno rat na terenu. Stvarno je bilo jako teško probiti Osijekove linije. Dobro su se i disciplinirano branili, to je momčad koja prima malo golova. Za pobijediti ih trebali smo imati više raspoloženih pojedinaca. Imali smo puno grešaka u odigravanjima.


S druge strane razumijem igrače, svaka tri dana su utakmice. Generalno, podjela bodova je realna. Jedan gol prelomi ovakve utakmice. Mi smo imali neke situacije gdje smo mogli poentirati, a onda bi se sigurno utakmica rasplamsala. Praktički čekala se protivnička greška. S druge strane veseli me koncentracija igrača što su izgurali jednu pravu ratničku utakmicu. Gorica? Moramo se resetirati. Regenerirati ćemo se da budemo spremni – kaže Goran Tomić.