Rijeka dočekuje fenjeraša

Goran Tomić protiv Dragovoljca neće moći računati na Drmića: “Očekujem maksimalni angažman ekipe”

Portal Novilist.hr

Goran Tomić/Foto M. LEVAK

Goran Tomić/Foto M. LEVAK

Teško igrati protiv slabijih ekipa? Mi smo najbolji dokaz jer smo igrali 2:2 s njima, očekujem od ekipe maksimalni angažman i htijenje. Moramo biti od prve minute apsolutno koncentrirani - kaže trener Rijeke Goran TomićRIJEKA Nogometaši Rijeke sutra od 17.05 sati dočekuju fenjeraša Hrvatski dragovoljac u sklopu 18. kola Prve HNL. Bijeli susret dočekuju puni samopouzdanja nakon pobjede nad Dinamom u Kupu. Ali trener Tomić upozorava, ta se utakmica mora zaboraviti…


– Arhivirali smo ovu pobjedu s Dinamom koja nam je jako bitna za dalje. Okrećemo se Dragovoljcu, sigurno da želimo ostvariti pobjedu i zadržati priključak s vrhom. Teško igrati protiv slabijih ekipa? Mi smo najbolji dokaz jer smo igrali 2:2 s njima, očekujem od ekipe maksimalni angažman i htijenje. Moramo biti od prve minute apsolutno koncentrirani – kaže trener Rijeke Goran Tomić, koji protiv Dragovoljca neće imati Krešića i Drmića.


– Procijenili smo da je bolje da Drmić propusti sutrašnju utakmicu kako bi se onda vratio za sljedeće susrete. Izvan konkurencije je i Krešić, dok su ostali spremni.