Trener Rijeke

Goran Tomić nakon posljednje utakmice u Umagu: “Viroze su nas malo izbacile iz kolosijeka, ali generalno sam zadovoljan”

Denis Frančišković

Goran Tomić/Foto V. KARUZA

Goran Tomić/Foto V. KARUZA

Sada imamo dva dana slobodno i od ponedjeljka kreću pripreme za Dinamo. Radit ćemo na nekim taktičkim finesama i odigrati još jednu utakmicu koja će biti prilika za neke igrače koji su propustili neke treninge i utakmice - kaže Goran Tomić



RIJEKA Nogometaši Rijeke remijem 1:1 protiv češkog prvoligaša Slovačko zaključili su zimske pripreme u Umagu. Iako su Bijeli gubili do pogotka Drmića u 55. minuti, trener Goran Tomić zadovoljan je viđenim.


– Osim tih početnih 15 minuta u kojima su u utakmicu ušli jako loše i uspavano, reklo bi se dizelaški, ostatak smo odigrali jako dobro. Želio bi da igramo tako, s dosta pritiska, ritma i agresije. Kasnije smo puno bolje izgledali po izuzetno teškim uvjetima. Generalno sam zadovoljan. Sve ide svojim planom osim naravno tih viroza koje su nas malo izbacile iz kolosijeka. Sada imamo dva dana slobodno i od ponedjeljka kreću pripreme za Dinamo. Radit ćemo na nekim taktičkim finesama i odigrati još jednu utakmicu koja će biti prilika za neke igrače koji su propustili neke treninge i utakmice – kaže Goran Tomić.