OSJEĆAJ ZADOVOLJSTVA I LJUTNJE

Goran Tomić nakon lude utakmice u Gorici: “Osvojili smo tri bitna boda, ali imat ću što reći igračima”

Portal Novi list

Goran Tomić/Foto: D. KOVAČEVIĆ

Goran Tomić/Foto: D. KOVAČEVIĆ

"Koliko sam sretan toliko sam i ljut. U prvom dijelu Gorica je bila bolja i mogla otići na dva gola razlike, a kad smo krenuli dati drugi gol radimo naivne gluposti", rekao je Tomić



RIJEKA Trener Rijeke Goran Tomić dočekao je i četvrtu uzastopnu pobjedu protiv Gorice na klupi Rijeke. Nakon utakmice miješali su se osjećaji zadovoljstva zbog novog slavlja i ljutnje što se Rijeka s igračem više dovela u situaciju da u sudačkoj nadoknadi mora tražiti pobjedu.


– Osvojili smo tri bitna boda, a prije utakmice govorio sam o nekoj stabilnosti. A od stabilnosti nije bilo niti S. Koliko sam sretan toliko sam i ljut. U prvom dijelu Gorica je bila bolja i mogla otići na dva gola razlike, a kad smo krenuli dati drugi gol radimo naivne gluposti. Na odmoru smo napravili neke dobre izmjene, zabili gol na vrijeme i imali igrača više. Umjesto da ih ganjamo i idemo po četvrti gol, mi se pasivno povučemo i čekamo da primimo gol. Doslovno sam poludio na klupi. Želim da momčad ima pobjednički gard i mentalitet. Na kraju šokantna završnica, osvojili smo tri boda, ali imat će igrači što čuti u svlačionici. Ovo mi je bila jedna od stresnijih utakmica, sreća pa smo pobijedili – rekao je Tomić.