Sjajna utakmica

Goran Tomić nakon golijade u Puli: “Rapsodija od utakmice. Prvo mjesto? To je lijepo, ali treba tu ostati”

Portal Novilist.hr

Goran Tomić/Foto M. LEVAK

Goran Tomić/Foto M. LEVAK

U prvom dijelu poentirali smo sve što smo mogli i bili smo jaki na lopti. U nastavku smo primili dva naivna gola, ali na kraju čestitam igračima na velikoj pobjedi - rekao je trener RijekeRIJEKA Trener Rijeke Goran Tomić nije mogao biti zadovoljniji nakon golijade u Puli.


– Rapsodija od utakmice što se tiče završnica. Istra je ušla energičnije u utakmicu, što je bilo i očekivano. Dobili smo gol i ne bi rekao da nas je on trgnuo. Uvjeren sam da bi ovako dobro izgledali u fazi napada. U prvom dijelu poentirali smo sve što smo mogli i bili smo jaki na lopti. U nastavku smo primili dva naivna gola, ali na kraju čestitam igračima na velikoj pobjedi. U HNL-u je izrazito teško zabijati golove i stvarno me raduje kvaliteta igre. To nam je putokaz za dalje.


Jako mi je drago zbog svih igrača jer vrijedno rade i čekaju priliku. Pauza i Dinamo? Raspoloženje mi je malo pokvario treći karton Krešića koji nije bio. Idemo se pripremiti, odmoriti i proanalizirati Dinamo. Imat ćemo dvije prijateljske utakmice. Prva pozicija? Zasad je to lijepo, ali treba tu ostati – rekao je Tomić.