Velšanin otvorio dušu

Gareth Bale otkrio to mu je najbolji prijatelj u svlačionici Reala i tko je najgori igrač golfa

Hina

Gareth Bale/Foto REUTERS

Gareth Bale/Foto REUTERS

MADRID Velški nogometni reprezentativac Gareth Bale rekao je u subotu u razgovoru za podcast „The Hat Trick“ kako mu je u Real Madridu najbolji prijatelj hrvatski kapetan Luka Modrić.




“U Real Madridu razgovaram puno s Lukom, bio sam s njime pet godina u Tottenhamu, a ovdje smo zajedno gotovo već sedam godina. Očito je, i prirodno, da najviše razgovaram s njime. S Tonijem Kroosom također puno razgovaram. Iskreno, sa svima sam u dobrom odnosu ali nekako najbolji odnos imam s njima dvojicom“, rekao je Bale.


Baleu je velika strast golf, kojeg redovito igra.


Upitan je li ikada pozvao nekoga od suigrača da zaigra golf i tko je najgori igrač golfa s kojim je ikada igrao, dobro raspoložen je odgovorio: „Luka Modrić, 100 posto“. On i dvojica voditelja dobro su se nasmijali nakon te izjave.




„Bili smo u hotelu, nismo imali što raditi, a ondje dolje je bio teren za golf. Pozvao sam ga da se spustimo i udarimo koju lopticu. Doslovno nije znao kako primiti palicu, udarao je njome o tlo, promašivao,.. Pogodio ju je jednom od dvadeset pokušaja a onda smo odustali. Idući dan se spustio i rekao ‘joj, moja leđa…sve me boli’. Za nekoga tko nikada nije igrao, to je normalno ali bilo je zabavno i smiješno“, ispričao je Bale.


Obojica se od 13. ožujka nalaze u svojim kućama u predgrađu Madrida nakon što je sportski centar Reala zatvoren zbog koronavirusa a natjecanja prekinuta.


„Klub nam šalje program treninga svaka dva tjedna pa se pridržavam njega. Ako osjećaš da možeš raditi više ili manje dopušteno je. Imamo vodič za treniranje a svatko je slobodan raditi prema onome kako se osjeća i što mu govori tijelo. Trudimo se raditi najbolje što možemo“, rekao je Bale.


Real Madrid još uvijek nema točan datum povratka na treninge, no idući tjedan bi se igrači trebali testirati na koronavirus a onda i početi s individualnim treninzima u klupskom centru.


„Još uvijek nemamo datum. Plan je da počnemo idući tjedan ali ništa još nije definirano“, rekao je u subotu glasnogovornik Real Madrida.


Jedanaest kola prije kraja prvenstva drugoplasirani Real Madrid ima 56 bodova, dva manje od vodeće Barcelone.