POJAČANJE U NAPADU

Emir Sahiti potpisao novi ugovor s Hajdukom nakon povratka s posudbe, Splićani otputovali na pripreme u Sloveniju

Portal Novi list

Emir Sahiti/Foto: hajduk.hr

Emir Sahiti/Foto: hajduk.hr

Sahiti je na Poljud stigao početkom 2018. godine te je bio redovni član nekadašnje druge momčadi Bijelih. Upisao je i četiri službena nastupa za prvu momčad, a proteklu sezonu proveo je na posudbi u Šibeniku gdje je upisao 33 službena nastupa u kojima je postigao sedam golova uz dvije asistencije. SPLIT Uoči puta prve momčadi Hajduka na pripreme u Sloveniju, Emir Sahiti produžio je ugovor sa splitskim klubom do 2025. godine, stoji na službenim stranicama.


Sahiti je na Poljud stigao početkom 2018. godine te je bio redovni član nekadašnje druge momčadi Bijelih. Upisao je i četiri službena nastupa za prvu momčad, a proteklu sezonu proveo je na posudbi u Šibeniku gdje je upisao 33 službena nastupa u kojima je postigao sedam golova uz dvije asistencije.


– Dobar osjećaj je vratiti se opet doma u Hajduk. Sto posto sam motiviran i nadam se da ću pomoći momčadi, jako sam sretan. Godinu dana posudbe u Šibeniku je bilo zaista dobro za mene, odigrao sam puno utakmica i vratio se u formu – istaknuo je Sahiti nakon potpisa ugovora.
Nakon treninga u srijedu ujutro novi trener Hajduka Jens Gustafsson je odveo igrače na petnaestodnevne pripreme u Sloveniju.


Na pripreme u Zreče poveo je 31. igrača: Posavec, Sentić, Silić (vratari), Čolina, Vuković, Dimitrov, Kačaniklić, Smić, Livaja, Eduok, Brkljača, Jakoliš, Diamantakos, Elez, Atanasov, Jairo, Skorup, Škaričić, Čuić, Biuk, Krolo, Ćalušić, Dolček, Šarić, Lazar, Perić, Vušković, Sahiti, Ćubelić, Ljubičić, Teklić.


Za vrijeme dvotjednih priprema Splićani će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica, a povratak u Split planiran je za 8. srpnja.