Tri boda za Splićane

Eduok donio Hajduku prvu pobjedu ove sezone u Prvoj HNL, Šibenčani izgubili i treću utakmicu

Hina

Stipe Biuk/Foto PIXSELL

Stipe Biuk/Foto PIXSELL

Pogodak vrijedan tri boda zabio je Eduok u 27. minuti. Biuk je bio blizu gola u 20. minuti no njegov udarac je završio na grediSPLIT U susretu trećeg kola Prve HNL Hajduk je na stadionu Poljud pobijedio Šibenik sa 1-0 ostvarivši prvu pobjedu ove sezone, dok je Šibenik izgubio i treću utakmicu.


Hajduk je otvorio sezonu odigravši 2-2 kod Lokomotive, a potom je na Poljudu izgubio od Osijeka sa 1-2. Loše otvaranje sezone upotpunilo je i neočekivano ispadanje iz Europe od kazahstanskiog Tobola. Hajduk je protiv Šibenika dominirao i imao je niz prilika, no Splićani su uspjeli zabiti samo jedan gol pasu na kraju strahovali od izjednačenja.


Pogodak vrijedan tri boda zabio je Eduok u 27. minuti. Biuk je bio blizu gola u 20. minuti no njegov udarac je završio na gredi.
Na ljestvici vodi Lokomotova sa sedam bodova, Osijek i Rijeka imaju po šest bodova uz utakmicu manje, a četvrta je Gorica također, sa šest bodova. Hajduk je pobjedom skočio na peto mjesto sa četiri boda, dok je Šibenik upisao i treći poraz.