PREMIERSHIP

Dobar početak za Spurse: trećom minimalnom pobjedom Tottenham zasjeo na vrh ljestvice

Hina

Son Heung-min i Nuno Espirito Santo/Foto: REUTERS

Son Heung-min i Nuno Espirito Santo/Foto: REUTERS

Pragmatični Tottenham tako pod vodstvom Nuna Espirita Santa ima devet bodova do kojih je stigao sa samo tri postignuta pogotka.



LONDON Nogometaši Tottenham Hotpsura i u 3. su kolu engleske Premier lige ostvarili minimalnu 1-0 pobjedu, ovoga puta na svom terenu protiv Watforda te se nalaze na vrhu ljestvice s maksimalnih devet bodova.


Jedini pogodak na utakmici postigao je Son (42) u završnici prvog poluvremena. Korejski napadač želio je ubaciti loptu pred suparnička vrata iz slobodnog udarca s lijeve strane, no to je učinio toliko loše da je promašio sve igrače, ali je i iznenadio vratara Watforda Bachmanna koji je skamenjeno pratio let lopte u njegov lijevi donji kut.


Pragmatični Tottenham tako pod vodstvom Nuna Espirita Santa ima devet bodova do kojih je stigao sa samo tri postignuta pogotka. Dva boda manje imaju West Ham United, Liverpool, Chelsea i Everton. Watford je 12. s tri boda.




U drugom susretu igranom u isto vrijeme Burnley i Leeds united su igrali 1-1 (0-0). Domaće je u vodstvo doveo Wood (61), a poravnao je Bamford (86). Leeds je 15. s dva boda, a Burnley 16. s jednim.



Standings provided by SofaScore LiveScore