KOMENTAR TRENERA DINAMA

Damir Krznar o remiju na Rujevici: “Žalimo što nismo došli do pobjede, ali moramo biti zadovoljni”

Portal Novi list

Damir Krznar/Foto V. KARUZA

Damir Krznar/Foto V. KARUZA

"Nije dobro izgledalo. Sva sreća konsolidirali smo se na poluvremenu. Na kraju čak i žalimo što nismo došli do pobjede. Izmjene? Morali smo napraviti nekakav šok i sve tri izmjene smo pogodili. Tražili smo pobjedu i četvrti gol, ali moramo biti zadovoljni rezultatom", rekao je trener Dinama



RIJEKA Dinamo je na Rujevici gubio 3:0 na poluvremenu, ali Modri su nadoknadili zaostatak u drugoj polovici utakmice i na kraju otišli kući s bodom. Utakmicu je prokomentirao i trener gostiju Damir Krznar.


“Nije dobro izgledalo. Sva sreća konsolidirali smo se na poluvremenu. Na kraju čak i žalimo što nismo došli do pobjede. Izmjene? Morali smo napraviti nekakav šok i sve tri izmjene smo pogodili. Tražili smo pobjedu i četvrti gol, ali moramo biti zadovoljni rezultatom”, rekao je trener Dinama, koji je komentirao i to da im nedostaje kapetan Arijan Ademi.


“Kapetan ma uvijek fali. To nije tajna, ali pokazali su dečki da mogu i možemo. Dogodila se crna rupa. Bez njih moramo, ali nekad se dogode.”




U četvrtak Plave čeka gostovanje u Beču kod Rapida.


“Baš zbog ovog umora idemo avionom, čak i više radi povratka, odmah slijedi utakmica protiv Istre. Ne podcjenjujemo HNL, on je nama najvažnije natjecanje. To što Rapid nema nijedan bod je varka, odigrali su dvije odlične utakmice i protiv Genka i West Hama. Izuzetno ozbiljna momčad, neću dozvoliti da svi oko nas podcijene tog suparnika, morat ćemo biti na vrhunskom nivou.”