Vrući uzvrat

Damir Krznar nakon pobjede na Maksimiru: “Bili smo strpljivi. Vrućina na Cipru? Valur je po toj logici trebao primiti 19 komada u Zagrebu”

Portal Novilist.hr

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Nisam sretan da se stalno potencira ta priča o vrućini na Cipru. Nogomet se igra po svim uvjetima i ne vidim zašto stalno pričamo o tome. Ako nekome tisuću puta kažeš da je ovakav ili onakav, onda će on u to i povjerovati - kaže Krznar



ZAGREB Nogometaši Dinama na uzvrat na Cipar sljedećega tjedna ići će s dva gola prednosti, Majer i Jakić donijeli su Modrima važnu pobjedu (2:0) i prednost protiv Omonije.


– Trebala nam je jedna ovako pametna i strpljiva utakmica. Znali smo da nećemo ništa napraviti na horuk. Dogodila nam se ozljeda Ademija koja nas je dosta poremetila, imali smo nekih problema u prvih 45 minuta, ali strpljivom igrom i stalnim ponavljanjem napravili smo dobar rezultat – rekao je trener Damir Krznar, koji je potom detaljnije progovorio o ozljedama Ademija i Ivanušeca.


– Ivanušec je dobar, sve će biti u redu, a Ademi ima ozbiljan problem s kvadricepsom, ali ne bih želio ništa unaprijed govoriti. Nadamo se da će biti sve u redu. Mišić je odlično zamijenio Ademija, odlično je plivao između linija, sjajno je odigrao u destrukciji njihovih napada, a puno je pomogao u fazi našeg napada.




Modrima sada slijedi uzvrat 27. srpnja i kako se već danima najavljuje – paklena vrućina.


– Nisam sretan da se stalno potencira ta priča. Nogomet se igra po svim uvjetima i ne vidim zašto stalno pričamo o tome. Ako nekome tisuću puta kažeš da je ovakav ili onakav, onda će on u to i povjerovati. Tako će i mojim igračima stvarno biti vruće ako stalno pričamo o tome. Valur je u Zagreb na 30 stupnjeva stigao s tamošnjih 10. Po toj logici oni su trebali u Zagrebu primiti 19 komada – zaključio je Krznar.