MLS liga

Damir Kreilach zatresao mrežu u utakmici u kojoj su igrala čak trojica bivših igrača Rijeke

Portal Novilist.hr

Damir Kreilach

Damir Kreilach

Portland Timbersi su već u 29. minuti vodili 2:0 zahvaljujući pogocima Asprille s bijele točke i Chare. Smanjio je Rusnak u 40. minuti, ali je Mora u 62. minuti zabio za vodstvo 3:1 Portlanda. Kreilach je tek ublažio poraz Salt Lakea u 80. minuti na asistenciju Ruiza



RIJEKA Bivši kapetan nogometaša Rijeke Damir Kreilach zabio je svoj osmi pogodak ove sezone u porazu 2:3 svojeg Real Salt Lakea protiv Portland Timbersa. Bila je to utakmica 18. kola MLS-a, a na terenu su se našla još dvojica bivših nogometaša Rijeke.


Stoper Dario Župarić odigrao je cijelu utakmicu za pobjednike Timberse, jednako kao i Toni Datković te Kreilach u ekipi Real Salt Lakea. Župarić je bio član šampionske ekipe Rijeke, igrao je za Bijele od 2017. do kraja 2019. godine, dok je Kreilach za seniore igrao od 2008. do 2013., nakon što je prošao i Rijekinu školu nogometa. I Datković je prošao školu Rijeke, dok za seniore nije upisao niti jedan nastup.


Portland Timbersi su već u 29. minuti vodili 2:0 zahvaljujući pogocima Asprille s bijele točke i Chare. Smanjio je Rusnak u 40. minuti, ali je Mora u 62. minuti zabio za vodstvo 3:1 Portlanda. Kreilach je tek ublažio poraz Salt Lakea u 80. minuti na asistenciju Ruiza. Bivši igrač Rijeke prije nekoliko je dana dobio veliko priznanje, uvršten je u All-Star momčad MLS-a.




Pogodak Kreilacha pogledajte nakon 2:30.