CR7 O POVRATKU U MANCHESTER

Cristiano Ronaldo: “Sir Alex Ferguson je glavni razlog zašto sam opet tu, on je moj nogometni otac”

Portal Novi list

Sir Alex Ferguson i Cristiano Ronaldo/Foto: REUTERS

Sir Alex Ferguson i Cristiano Ronaldo/Foto: REUTERS

“Svi znaju da je Sir Alex Ferguson bio glavni razlog mog dolaska sa 18 godina. Za mene je on nogometni otac. Mnogo mi je pomogao, naučio me brojne stvari i naravno da je imao veliku ulogu u mom povratku zbog odnosa kojeg imamo.“



RIJEKA Nakon punih 12 godina Cristiano Ronaldo vratio se u Manchester United, klub u kojem je postao nogometna megazvijezda. U svojem prvom intervjuu za službenu stranicu kluba istaknuo je da jedva čeka da zaigra na Old Traffordu i otkrio je kako je Sir Alex Ferguson imao ključnu ulogu u njegovom povratku.


“Imam sjajnu povijest u ovom nevjerojatnom klubu. Došao sam sa 18 godina i naravno da mi je drago što se vraćam u klub. Jedva čekam da krenem“, rekao je Ronaldo i nastavio:


“Svi znaju da je Sir Alex Ferguson bio glavni razlog mog dolaska sa 18 godina. Za mene je on nogometni otac. Mnogo mi je pomogao, naučio me brojne stvari i naravno da je imao veliku ulogu u mom povratku zbog odnosa kojeg imamo. Stalno smo u kontaktu. On je zaista sjajna osoba i glavni je razlog što sam ponovo tu“.




Ronaldo je nakon tri godine napustio Juventus. Smatra da je odluku o odlasku iz Torina donio u pravom trenutku.


“Ovo je za mene novo poglavlje u životu. Vjerujem da je ovo najbolja moguća odluka. Sretan sam i zadovoljan. Želim pomoći Unitedu da ostvari velike rezultate i osvoji brojne trofeje“.