Premiership

Chelsea sa sedam golova razbio posljednji na ljestvici Norwich, Kovačić upisao dvije asistencije

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Kovačić je odigrao čitav susret za Chelsea koji sada ima 22 boda, četiri više uz utakmicu više od drugog Liverpoola, a pet više i također utakmicu više od trećeg Manchester Cityja. Norwich je ostao na dnu s dva boda



LONDON Vodeći sastav engleskog nogometnog prvenstva Chelsea na svom je Stamford Bridgeu u susretu 9. kola deklasirao posljednji Norwich City sa 7-0 (3-0), a hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić sudjelovao je s dvije asistencije.


Kovačić je odličnim okomitim proigravanjem uposlio Hudson-Odoija za drugi pogodak na utakmici u 18. minuti, da bi u 57. minuti pronašao Chilwella u kaznenom prostoru gostiju, a lijevi branič Chelseaja je preciznim udarcem sa 12-ak metara pogodio suprotni kut za 4-0.


Prvi gol na utakmici postigao je Mount već u 8. minuti, a u prvom poluvremenu se u strijelce upisao i James u 42. minuti. Peti pogodak djelo je Aaronsa koji je postigao autogol u 62. minuti, da bi konačni rezultat postavio Mount s još dva gola u završnici iz kaznenog udarca u 85. minuti te na dodavanje Loftus-Cheeka u prvoj minuti nadoknade.




Kovačić je odigrao čitav susret za Chelsea koji sada ima 22 boda, četiri više uz utakmicu više od drugog Liverpoola, a pet više i također utakmicu više od trećeg Manchester Cityja. Norwich je ostao na dnu s dva boda.