DEANDRE JORDAN IDE KOD LEBRONA

Centar Brooklyn Netsa razmijenjen u Pistonse, no karijeru će nastaviti kod rivala sa Zapadne obale

Hina

DeAndre Jordan

DeAndre Jordan

Nakon što Pistonsi otkupe njegov ugovor, DeAndre Jordan će karijeru nastaviti u Los Angeles Lakersima s kojima će potpisati jednogodišnji ugovor.



NEW YORK Nakon što su prvo Brooklyn i Detroit napravili razmjenu u koju je bio uključen 33-godišnji DeAndre Jordan, jaki američki izvori su objavili da će dotični centar karijeru nastaviti u Los Angeles Lakersima s kojima će potpisati jednogodišnji ugovor.


Brooklyn Netsi su prvotno poslali Jordana u Detroit Pistonse čime su sačuvali 47 milijuna američkih dolara od igračeve plaće. Uz njega Brooklyn je u istom smjeru poslao četiri buduća izbora druge runde drafta (2022., 2024., 2025. i 2027. godine).


Iz Detroita prema Brooklynu su, pak, otišli centar Jahlil Okafor i krilni igrač Sekou Doumbouya.




Uz to, Brooklyn je potpisao LaMarcusa Aldridgea, 36-godišnjaka koji je u ožujku ove godine došao u klub iz San Antonija. No, igrao je vrlo malo jer su se brzo pojavili srčani problemi kod košarkaša koji je sedam puta nastupao na All-Star utakmici.


U međuvremenu je Aldridge obavio sve detaljne pretrage nakon kojih je dobio liječničko dopuštenje za povratak profesionalnom sportu te su on i Brooklyn potpisali novi ugovor.