Teško ga pogodilo...

Čeferin se još uvijek drži svojih riječi: “Osnivače Superlige dijelim u tri kategorije, a Agnelli za mene više ne postoji”

Portal Novilist.hr

Aleksander Čeferin/Foto REUTERS

Aleksander Čeferin/Foto REUTERS

U ovom slučaju začetnike Superlige mogu svrstati u tri kategorije. Agnelli je u prvoj, to je bilo osobno. Mislio sam da smo prijatelji, ali lagao mi je u lice sve do posljednje minute i uvjeravao me da nemam o čemu brinuti. A dan ranije je već potpisao dokumente za pokretanje Superlige - rekao je Čeferin



RIJEKA Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin još uvijek se drži svojih riječi, u razgovoru za francuski So Foot rekao je kako predsjednik Juventusa Andrea Agnelli za njega više ne postoji. Podsjetimo, Čeferina je Talijan razočarao kada je s predsjednicima europskih velikana krenuo u osnivanje Superlige, što je svojem tada jako dobrom prijatelju Čeferinu odlučio prešutjeti.


– Taj čovjek za mene više ne postoji. U ovom slučaju začetnike Superlige mogu svrstati u tri kategorije. Agnelli je u prvoj, to je bilo osobno. Mislio sam da smo prijatelji, ali lagao mi je u lice sve do posljednje minute i uvjeravao me da nemam o čemu brinuti. A dan ranije je već potpisao dokumente za pokretanje Superlige – rekao je Čeferin za francuski So Foot o svojem bivšem prijatelju Agnelliju, čijem je djetetu Slovenac ujedno i kum.


– U drugu kategoriju svrstavam čelnike za koje sam mislio da su mi bliski, one koji mi nisu unaprijed rekli što se planira. U trećoj su oni s kojima nisam imao bliske kontakte. Njih ne krivim, ali i oni će snositi posljedice svojih poteza – oštar je Čeferin.