Velkovski na izlaznim vratima

Branič Rijeke na meti švedskog Malmöa, još tri kluba u svojim redovima žele makedonskog reprezentativca

Portal Novilist.hr

Darko Velkovski/Foto M. GRACIN

Darko Velkovski/Foto M. GRACIN

Velkovski je u Rijeku došao u srpnju 2018. godine, a ugovor mu istječe ovoga ljeta. Šveđani, prema navodima tamošnjih medija, žele što prije kupiti Makedonca koji vrijedi oko 2 milijuna eura



RIJEKA Branič Rijeke i makedonske reprezentacije Darko Velkovski ovoga bi prijelaznog roka mogao otići s Rujevice. Prema navodima švedskih medija, za Velkovskog je pokazao značajan interes aktualni švedski prvak Malmö, ali u utrci su još tri kluba.


Grčki AEK i Panathinaikos te turski Trabzonspor navodno žele u svojim redovima stopera Bijelih. Velkovski je u Rijeku došao u srpnju 2018. godine, a ugovor mu istječe ovoga ljeta. Šveđani, prema navodima tamošnjih medija, žele što prije kupiti Makedonca koji vrijedi oko 2 milijuna eura.


Prošle sezone Velkovski je odigrao tek osam prvenstvenih utakmica za Rijeku te su ga često mučile misteriozne ozljede, dok je uvijek bio na raspolaganju reprezentaciji Sj. Makedonije. Ove sezone je standardan u zadnjoj liniji Bijelih, igrao je u 16 od 20 utakmica te je zabio i pogodak u remiju 3:3 protiv Dinama.