NK OPATIJA

Bogolinove muke po napadačima: nogometaši Opatije upisali i četvrti remi u prvih šest kola

Ivan Volarić

Zoran Bogolin/D. JELINEK

Zoran Bogolin/D. JELINEK

Sve nam je krenulo naopako s napadačima. Pejanović je van forme, Flego se oporavlja nakon operacije, Baltazar je ozlijeđen, Bjelanović je nastupio načet... Petrović nema iskustva igranja u Drugoj ligi. Igramo praktički samo s veznjacima. Očito je da nemamo moći u vršku napada - rekao je BogolinRIJEKA Nogometaši Opatije vratili su se remijima. Opatijci su protiv Solina na Kantridi upisali i četvrti remi u šest uvodnih kola Druge HNL.


– U prvom poluvremenu bili smo katastrofalni! Ne sjećam se da smo odigrali tako loše poluvrijeme. Loše smo stajali na terenu, šetali smo po terenu…- analizira trener Zoran Bogolin susret sa Solinjanima.


– Ne znam u čemu je problem, igrači kažu da su umorni, ja tvrdim da nije u pitanju umor. Ne bi smjeli biti umorni. Istina, u stanci smo dosta jako radili. Malo nas je poremetila i utakmica srijedom, a dosta igrača se vratilo na teren nakon duge stanke. U nastavku je to već bilo bolje, ali prvih 45 minuta bilo je baš loše. Ne možeš igrati ako sve ne radiš u sprintu. Igrali smo u prvoj brzini, a tako ne ide.
U nastavku je to ipak izgledalo bolje, očito je u poluvremenu bilo »bučno« u svlačionici.


– Malo smo se trgnuli, podignuli smo ritam i na kraju smo trebali pobijediti. Ali, ne bi bilo zasluženo s obzirom na prvo poluvrijeme.


Na sve nevolje nadovezala se i ozljeda napadača Borne Bilobrka.


Sve nam je krenulo naopako s napadačima. Pejanović je van forme, Flego se oporavlja nakon operacije, Baltazar je ozlijeđen, Bjelanović je nastupio načet… Petrović nema iskustva igranja u Drugoj ligi. Igramo praktički samo s veznjacima. Očito je da nemamo moći u vršku napada. I Elvir Maloku je van forme, a sigurno ima kvalitetu svojim potezom riješiti utakmicu. Zbog svih tih problema angažirali smo iskusnog napadača Tomislava Ivičića, koji već duže vremena trenira s nama. Imamo problema u napadu, ali stvaramo prilike i to je ono što ohrabruje. Vjerujem i nadam se da ćemo se u iduće kolo-dva složiti i da ćemo nakon osmog kola jurnuti prema gore.