Derbi kola

Bjelica vjeruje da će uzeti tri boda na Poljudu, ali optimističan je i trener Hajduka: “Osjećamo inspiraciju”

Portal Novilist.hr

Nenad Bjelica/Foto V. KARUZA

Nenad Bjelica/Foto V. KARUZA

Koristimo cijeli stožer kako bi se pripremili za utakmicu. Očekujem tešku, fizički zahtjevnu utakmicu. Oni rade jako dobro kao momčad - rekao je o Osijeku trener Hajduka Gustaffson



RIJEKA Nogometaši Hajduka i Osijeka sutra od 21 sat na Poljudu igraju susret drugoga kola Prve HNL. Trener aktualnog hrvatskog doprvaka Nenad Bjelica tijekom konferencije za medije uoči tog susreta osvrnuo se i na remi (0:0) u Poljskoj.


Svjesni smo svi da to što smo odigrali u Poljskoj nije razina onoga što možemo pružiti i siguran sam da ćemo već protiv Hajduka već pokazati bolju igru i ostvariti bolji rezultat – rekao je trener Osijeka, čija je momčad slavila na zadnjem gostovanju na Poljudu.


– Pokazali su visoku kvalitetu u ovoj europskoj utakmici, uz podršku svojih navijača će napraviti sve da nas pobjede, ali i mi imamo isti cilj, a to je vratiti se u Osijek s tri boda. Znamo da će biti teško, ali vjerujemo u sebe i da imamo dovoljno kvalitete i energije da pobijedimo.




Dvoboj je najavio i trener Hajduka Jens Gustafsson.


–  Osjećamo inspiraciju. Znamo da nas čeka velika utakmica, svi pričaju o njoj. Izgradili smo samopouzdanje pobjedom protiv Tobola. Gledao sam nekoliko utakmica Osijeka, a moj stožer je odgledao puno više. Oni sigurno znaju više o njima od mene. Koristimo cijeli stožer kako bi se pripremili za utakmicu. Očekujem tešku, fizički zahtjevnu utakmicu. Oni rade jako dobro kao momčad. Želimo igrati svoju igru, nametnuti svoj stil. Znamo da je Osijek bio jako dobar prošle sezone i da su sačuvali skoro cijelu momčad – rekao je trener Gustafsson uoči utakmice s Osijekom.