nk osijek

Bjelica uoči derbija protiv Dinama: “Završnicu polusezone dočekujemo i fizički i psihički spremni”

Portal Novi list

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Ekipa je spremna, skoro svi su na raspolaganju i u treningu. Mi ovu završnicu polusezone dočekujemo i fizički i psihički spremni”, rekao je Bjelica.



OSIJEK Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio je derbi protiv Dinama, koji se igra u subotu u Maksimiru.


Osijek će u 28 dana odigrati sedam utakmica te će to momčad staviti pod maksimalno opterećenje.


“Uvijek je igračima bolje igrati nego trenirati. Nemamo nikakav problem s tim i vjerujem da ćemo mi taj ritam izgurati bez ikakvih problema. Ekipa je spremna, skoro svi su na raspolaganju i u treningu. Mi ovu završnicu polusezone dočekujemo i fizički i psihički spremni”, rekao je Bjelica.




U pogonu su opet Vedran Jugović i Mato Miloš, Petar Bočkaj i Ivan Fiolić imaju manjih problema, no istovremeno je veliki upitnik oko Laszla Kleinheislera za kojeg je neizvjesno hoće li konkurirati za utakmicu protiv Dinama.


“Kleinheisler radi individualno, postoje male šanse za nastup, ali vidjet ćemo kako će reagirati na podizanje inteziteta treninga. Hiroša je “napala” angina i nije bio u treningu, svi ostali rade”, govori Bjelica za Sportske novosti.


Zbog gustog rasporeda svi će dobiti priliku.


“Mi nemamo niti jednog igrača u momčadi izuzev Care da ove sezone nije startao u nekoj utakmici. Time smo pokazali da računamo na njih, da vjerujemo u svakog pojedinca. Sigurno je kako će biti više promjena i rotacija nego što bi ih bilo u nekom normalnom ritmu kada se igra svakog vikenda”, zaključio je Bjelica.