Izbjegao rukovanje

Bjelica objasnio zašto je odbio pružiti ruku treneru Hajduka, osvrnuo se i na odvratan ispad Torcide: “Nije kulturan i ne zna se ponašati”

Portal Novilist.hr

Nenad Bjelica/Foto Arhiva NL

Nenad Bjelica/Foto Arhiva NL

Svima na klupi sam dao ruku osim njemu jer nije kulturan i ne zna se ponašati kako dolikuje treneru koji sjedi na Hajdukovoj klupi. A prije utakmice pružio sam mu ruku bez obzira na to što on u Splitu prema meni nije učinio isto - rekao je Bjelica



OSIJEK Trener Osijeka Nenad Bjelica odbio je nakon derbija protiv Hajduka dati ruku treneru gostujuće momčadi Jensu Gustafssonu. Za Slobodnu Dalmaciju pojasnio je zašto je napravio takvu odluku.


– Svima na klupi sam dao ruku osim njemu jer nije kulturan i ne zna se ponašati kako dolikuje treneru koji sjedi na Hajdukovoj klupi. A prije utakmice pružio sam mu ruku bez obzira na to što on u Splitu prema meni nije učinio isto – rekao je Bjelica, koji je u dva navrata izbjegao rukovanje sa svojim kolegom.


Tijekom utakmice navijači Hajduka su s tribine skandirali “Bjelica, Srbine, čakija ti ne gine”, a trener Osijeka odgovorio je i na te riječi.




– Jeste li čuli? Hoćete li ovo notirati? Da znate, pola sam Hrvat, a pola Crnogorac – derao se Bjelica prema splitskim novinarima.