Čolak u odličnoj formi

Bivši napadač Rijeke s igračem manje zabio dva pogotka u pet minuta i odveo Malmö u play-off Lige prvaka

Portal Novilist.hr

Antonio Čolak/Foto REUTERS

Antonio Čolak/Foto REUTERS

Prvo je poentirao u 53. minuti na asistenciju Christiansena, a u 58. je izbliza zabio za potpuni preokret. Borna Barišić odigrao je cijeli susret za Rangerse, dok je Čolak izašao u samoj završnici susreta. 



RIJEKA Švedski Malmo izborio je plasman u play-off Lige prvaka pobjedom 2:1 u gostima kod Rangersa, a junak utakmice bio je bivši igrač Rijeke Antonio Mirko Čolak.


Nakon što su u prvom susretu Šveđani slavili 2:1, uzvrat su bolje otvorili Škoti koji su poveli u 19. minuti preko Morelosa. U zadnjoj minuti prvoga poluvremena igrač Malmoa Innocent Bonke zaradio je crveni karton te se činilo kako je Rangersima otvoren put prema pobjedi. Ali onda se pojavio hrvatski napadač koji je u pet minuta zabio dva pogotka. Prvo je poentirao u 53. minuti na asistenciju Christiansena, a u 58. je izbliza zabio za potpuni preokret. Borna Barišić odigrao je cijeli susret za Rangerse, dok je Čolak izašao u samoj završnici susreta.


Malmo će u play-offu Lige prvaka igrati protiv Ludogoreca koji je slavio protiv Olympiakosa nakon trilera jedanaesteraca. I prva i druga utakmica između Grka i Bugara završila je s 1:1, u produžecima nije bilo pogodaka te su utakmicu riješili pogoci s bijele točke. Kod grčkog prvaka su promašili Valbuena i Koka, dok su Bugari bili precizni.