Čolak rastura u Švedskoj

Bivši igrač Rijeke iz PAOK-a je otišao na posudbu u Malmö gdje živi svoj san: “Riječani imaju dobru šansu za prolazak”

Portal Novilist.hr

Antonio Mirko Čolak/Foto PIXSELL

Antonio Mirko Čolak/Foto PIXSELL

Gledao sam prvu utakmicu. PAOK je imao dominaciju koja se i očekivala na domaćem terenu. Rijeka je igrala jako pametno, dobro su se branili, moram spomenuti Prskala koji je sjajno branio. Na kraju krajeva, zabili su i taj gol koji Rijeci jako puno daje na uzvratu na Rujevici - kaže Čolak



RIJEKA Bivši igrač Rijeke Antonio Mirko Čolak trenutno je na posudbi u Malmöu gdje je došao iz grčkog PAOK-a. Upravo će se njegov bivši klub s grčkim doprvakom u četvrtak boriti za plasman u Konferencijsku ligu, dok je hrvatski napadač sa Šveđanima na korak do Lige prvaka.


– Trenutno uživam, živim svoj igrački san, Liga prvaka mi je blizu, vratio sam se u krug reprezentativaca, zabijam i igram dobro i ne bih stvarno htio ništa promijeniti. Ostanak u Malmöu? U nogometu se nikad ne zna. Tu su stvari na koje ja ne mogu utjecati. No, ne mogu lagati da nisam u sretan. Htio bih da ovako ostane – rekao je Antonio Mirko Čolak u intervjuu za Net.hr.


U razgovoru se Čolak osvrnuo i na susret Rijeke i PAOK-a te dao svoju prognozu.


– Gledao sam prvu utakmicu. PAOK je imao dominaciju koja se i očekivala na domaćem terenu. Rijeka je igrala jako pametno, dobro su se branili, moram spomenuti Prskala koji je sjajno branio. Na kraju krajeva, zabili su i taj gol koji Rijeci jako puno daje na uzvratu na Rujevici ovog tjedna. Svi znamo kako je to igrati na Rujevici, kako je teško dobiti Rijeku na Rujevici. Imaju dobru šansu Riječani za prolazak, ali PAOK je jak, to je velik klub s individualcima, takva momčad u pet minuta može preokrenuti stvari u svoju korist – prokomentirao je napadač.