LONČAR NA ODLASKU?

Berlusconijeva Monza zainteresirana za veznjaka Rijeke koji na kraju sezone postaje slobodan igrač

Portal Novi list

Stjepan Lončar / Foto V. KARUZA

Stjepan Lončar / Foto V. KARUZA

Lončar je od početka godine na radaru nekoliko klubova iz inozemstva, od engleskog Norwicha do nekolicine španjolskih klubova, no čini se da je za reprezentativca BiH za sada najviše zagrizla Monza.



RIJEKA Veznjak Rijeke Stjepan Lončar na kraju sezone postaje slobodan igrač, a za njega je zainteresirana Monza Silvija Berlusconija, javljaju izvori bosanskohercegovačkog portala sportsport.ba.


Lončar je od početka godine na radaru nekoliko klubova iz inozemstva, od engleskog Norwicha do nekolicine španjolskih klubova, no čini se da je za reprezentativca BiH za sada najviše zagrizla Monza. Riječ je o talijanskom drugoligašu u kojem je prvi čovjek bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi.


Monza je ove sezone pokušala izboriti plasman u prvu ligu, ali je u prvoj utakmici polufinala doigravanja Serie B poražena od Cittadelle 3:0 i treba joj čudo u uzvratu da ostane u borbi za najjaču ligu.




Što se tiče Lončara, on s Rijekom ima ugovor do lipnja ove godine, tako da ne bi iznenadilo da napusti Rujevicu. Ove je sezone jedan od najstandardnijih igrača Rijeke i skupio je 41 nastup, postigao tri gola uz pet asistencija, a Transfermarkt je njegovu vrijednost procijenio na dva i pol milijuna eura.