Koeman uskoro bivši

Barcelona uložila žalbe na kartone svojih igrača, ali ne i trenera. Španjolci najavljuju novo ime na klupi katalonskog kluba

Portal Novilist.hr

Ronald Koeman/Foto REUTERS

Ronald Koeman/Foto REUTERS

Naime, Koeman je zaradio isključenje s klupe nakon žestokih reakcija da se igra zaustavi zbog druge lopte na terenu. Zbog toga ga neće biti na sljedeće dvije utakmice Barce, a jedna od njih je i derbi s Atletico Madridom



RIJEKA Nogometaš Barcelone Frankie de Jong zaradio je crveni karton u utakmici protiv Cadiza, dok je Busquets u samoj završnici dobio žuti karton zbog napucavanja druge lopte u teren. Iz Barcelone su se odlučili žaliti za oba kartona, ali zanimljivo, isto nisu odlučili učiniti za crveni karton svojeg trenera Ronalda Koemana.


Naime, Koeman je zaradio isključenje s klupe nakon žestokih reakcija da se igra zaustavi zbog druge lopte na terenu. Zbog toga ga neće biti na sljedeće dvije utakmice Barce, a jedna od njih je i derbi s Atletico Madridom.


Ali na njegovu suspenziju Barcelona nije uložila žalbu te španjolski mediji navode kako je to jedan od znakova kako bi Koeman uskoro mogao biti bivši. Barca nakon pet odigranih utakmica ima tek devet bodova, a kod Cadiza su odigrali bez golova.




Navodno katalonski klub kao trenera želi izbornika Belgije Roberta Martineza, koji bi mogao odraditi još utakmice u listopadu s reprezentacijom, a onda sjesti na klupu Barce.