PRIPREME ZA DERBI

Armada uputila poziv svim navijačima da danas dođu na trening Rijeke: “Kad pride nedeja za polne”

Edi Prodan

Svi su navijači pozvani da u 16,30 sati dođu na prostor pomoćnog igrališta smještenog uz istočni ulaz te da iskažu podršku igračima Rijeke.



RIJEKA – Nakon velike pauze neigranja u Rijeci zbog rasporeda HNL-a i nastupa reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo, HNK Rijeka u nedjelju u 17,30 sati na Rujevici ugošćuje Hajduk. Jubilarni je to 100 derbi od hrvatske samostalnosti i nastanka HNL-a tako da je i to jamstvo dobre utakmice dvaju rivala.


Armada pak u pripremi navijačkog dijela utakmice također održava posebne pripreme. Jedna od važnih karika je i posjet današnjem treningu Rijeke u 17 sati. Svi su navijači pozvani da u 16,30 sati dođu na prostor pomoćnog igrališta smještenog uz istočni ulaz te da iskažu podršku igračima Rijeke.


– Bilo koji dan kad Rijeka igra za pravog navijača nema važnije stvari, nema isprika niti razloga da se ne bude uz najdraži klub. Rijeka je i dalje na prvom mjestu i jedino što trebamo je doći na stadion i zajedno obraniti to prvo mjesto. “Raspadamo se godinama”, “propast ćemo”, “ove godine borit ćemo se za ostanak”…sve su to floskule onih koji nam gledaju u leđa i tješe se, a mi iz utakmice u utakmicu ostajemo na prvoj poziciji, ističu u Armadi.




Stoga, u očekivanju navijačima Rijeke najdražih stihova “Kad pride nedeja za polne”, danas svi u 16.30 na – trening.